Бижута ръчна изработка

 • Обеци Сови 2

  Обеци Сови 2
  15,00 лв.

  виж

 • Обеци Сови 3

  Обеци Сови 3
  15,00 лв.

  виж

 • Обeци Точки тъмно сини

  Обeци Точки тъмно сини
  15,00 лв.

  виж

 • Колие Елеганс

  Колие Елеганс
  Промо
  49,00 лв.

  виж

 • Гривна Сребро с плетеница

  Гривна Сребро с плетеница
  22,00 лв.

  виж

 • Комплект Ежедневие

  Комплект Ежедневие
  68,00 лв.

  виж

 • Обеци Кактус тъмносин

  Обеци Кактус тъмносин
  15,00 лв.

  виж

 • Гривна Слънце

  Гривна Слънце
  22,00 лв.

  виж

 • Комплект Синап

  Комплект Синап
  52,00 лв.

  виж

 • Обеци Лисани грей

  Обеци Лисани грей
  26,00 лв.

  виж

 • Пръстен Парти

  Пръстен Парти
  19,00 лв.

  виж

 • Медальон семейство Джаксън

  Медальон семейство Джаксън
  23,00 лв.

  виж

 • Обеци Чело коте книжки 2

  Обеци Чело коте книжки 2
  15,00 лв.

  виж

 • Обеци Нави

  Обеци Нави
  26,00 лв.

  виж

 • Обеци Бохо Неон

  Обеци Бохо Неон
  26,00 лв.

  виж